Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Ma 22 jan om 20:08 uur
Floris zur Muhlen de nieuwe ZTTV Clubkampioen

Klik op de foto voor de originele grootte
Zondag 21 januari startte om tien uur 's ochtends de clubkampioenschappen van tafeltennisvereniging ZTTV. In verschillende categorieën kon gestreden worden om het clubkampioenschap, Floris zur Muhlen ging als de grote winnaar naar huis.

Zondag 21 januari startte om tien uur 's ochtends de clubkampioenschappen van tafeltennisvereniging ZTTV. De kampioenschappen werden volgens het zogenaamde 'Zwitsers systeem' gespeeld onder leiding van competitieleider Martijn Grimme.

Na bijna 10 ronden te hebben gespeeld, startten om 16.00 uur de eerste halver finales. Een uur later stond de 14 jarige en oud Nederlands kampioen bij de jeugd, Floris zur Muhlen, in de finale bij de jeugd tegen aanstormend talent Kasper Marinus. Floris was een maatje te groot en werd clubkampioen bij de jeugd van ZTTV. Even na de jeugdfinale, mocht hij aantreden in de finale bij de senioren tegen oud jeugd- en senioren clubkampioen Rens Boer. Alhoewel de twee laatste games spannend waren, mocht Floris zich clubkampioen 2018 van ZTTV noemen. Daphne Tollenaar (net jeugdlid af) en Elin Nootebos (spelend in de jeugdtop van Nederland) werden clubkampioen in het senioren dubbelspel door Kasper Marinus en Bart van den akker te verslaan. 

De overige categorieën werden de prijzen als volgt verdeeld:

Groep B:
Clubkampioen: Elin Nootebos
Runner-up: Peter Hendriksen

Groep C:
Clubkampioen: Kasper Marinus
Runner-up: Bart van den Akker

Groep D:
Clubkampioen: Maarten Santema
Runner-up: Dion van Leeuwen

In de bijlage een foto met alle kampioenen en een overzicht van alle halve finales en finales.

CK 2018 finales 1

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten