Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Ma 05 feb om 21:14 uur
Van de voorzitter: 'de 2de helft', wat ligt er voor ons?
We zijn alweer ruim een maand in het nieuwe jaar en gestart met de tweede (competitie)helft. Waar kijken we met genoegen op terug en wat ligt er voor ons?

Zoals ik op de nieuwjaarsreceptie al zei, kunnen we zo halverwege het seizoen terugkijken op een goede start van ons sportjaar. We hebben een 55+ groep, die nog steeds met plezier speelt. Mede gezien hun foto, die inmiddels aan de wand in onze kantine prijkt. We hebben een substantiële groep nieuwe leden, die weer voor meer dynamiek zorgt binnen onze club. De barcommissie is qua aantal uitgebreid, wat voor de barcie een welkome aanvulling is. We zijn het eerste half jaar ingegaan van ons driejarig jeugdplan. Weliswaar werpt dit nog niet direct vruchten af, dat zal meer tijd nodig hebben. Elke week mogen we ook weer rekenen op de inzet van onze trainers en de samenstelling van het bestuur blijft gelukkig stabiel. Vrijwilligers hebben we nodig en zijn de kern van het succes van onze club. Veel dank voor alle hierboven genoemden. En niet te vergeten Max als chef kok van de nieuwjaarsborrel en Yo Han voor zijn assistentie in deze.

Inmiddels hebben we al twee toernooien achter de rug. De eerste zaterdag van dit jaar was het Kindertafeltennisfeest, ofwel het tafeltennistoernooi voor de groepen 5 t/m 8 van de Zeister basisscholen. Wederom een geslaagd toernooi. De Kameleon viel de eer als 'beste tafeltennisschool van Zeist' te beurt. De prijzen werden dit jaar (en volgens mij voor het eerst) uitgedeeld door wethouder Jansen. Al met al een geslaagd toernooi, welke we deze week gaan evalueren om er volgend jaar een nog leuker toernooi van te maken.

Zondag 21 januari vonden onze clubkampioenschappen plaats. De vraag is vanaf nu, hoeveel keer zal de naam Floris Zur Muhlen op de trofee gaan prijken? Proficiat Floris, je bent een waardig clubkampioen en ambassadeur van ZTTV. Desondanks kijken we terug op een leuk toernooi.

Tot zover een terugblik. Wat staat de komende maanden op de agenda? Ten eerste natuurlijk ons roemruchte Open Zeister Kampioenschappen. Een populair toernooi, welke binnen 24 uur vol zat, daar mogen we trots op zijn.

Daarnaast kunnen we rekenen op een tweetal spannende trajecten. De gemeente Zeist heeft al de eerste sportaccommodaties voor (basis)scholen voorzien van de nieuwe elektronische sloten. Het zal een kwestie van weken zijn, dat ook de buitendeur van Vollenhove wordt voorzien van dit nieuwe systeem. Wat gaat dat betekenen voor ons, zover we de informatie hebben? We krijgen een barcode voor het openen van de deur. Ofwel de fysieke sleutel wordt vervangen door een elektronische. We krijgen vanaf het openen van de buitendeur dan 15 minuten de tijd om de deur van de zaal te openen. De zogenaamde doorlooptijd. Wij hebben met onze kantine een bijzondere situatie, dus de gemeente is nog aan het kijken hoe dat qua toegang geregeld moet worden. Dit nieuwe systeem zal veel vragen oproepen, bij onze leden en ook bij de gemeente. Begrijpelijk bij zo een vernieuwing, we hebben dan ook afgesproken om vooral in het begin veel contact met elkaar te hebben. Het is de insteek van de gemeente om ons zo comfortabel mogelijk te laten sporten en dit systeem niet te gebruiken om elke gehuurde minuut betaald te krijgen. Daarom wil ik vanaf deze plaats alle leden oproepen om bij het bestuur aan te geven, als zaken m.b.t. deze vernieuwing onhandig zijn en / of beter kunnen. Dan kijken wij wat we met de gemeente kunnen regelen.

De gemeente gaat ook beginnen met het traject 'binnensportaccommodatie'. Samen met alle zaalsportverenigingen ofwel binnensporten, wil zij gaan kijken of en hoe zij het huidige aanbod van sportzalen kan verbeteren en vernieuwen. We zullen als vereniging uitgenodigd worden om hier aan deel te nemen en dat gaan we ook zeker doen.

Kortom, genoeg te doen ............

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten