Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Dinsdag 08 januari
ZTTV 45 jarig
Zaterdag 12 januari
Tafeltenniskampioenschappen basisscholen Zeist

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Di 21 aug om 20:23 uur
De zomer (bijna) voorbij, we gaan weer beginnen!

Klik op de foto voor de originele grootte
De zomer is alweer bijna voorbij, alhoewel ik graag nog wil genieten van zomerse dagen. Het betekent wel, dat met de eerste training maandag a.s. (55+ groep) het nieuwe tafeltennisseizoen start. Wil je meer weten o.a. over onze nieuwe tak van sport: Showdown?

Natuurlijk hebben wij, het bestuur, ook genoten van alle mooie zomerse dagen in de vakantie, maar onze vereniging heeft niet stil gestaan.

Ten eerste kwam net na de ALV het bericht van de gemeente, dat we niet meer op de maandag de zaal konden huren, de rest van de aangevraagde uren was geen probleem. Alle paden bewandeld om toch voor elkaar te krijgen, dat we maandag onze vertrouwde tijd konden houden. Helaas, er bleek niets mogelijk. Dit traject liep door in mijn vakantie. Gelukkig waren Theo Rem en Rens Boer bereid om het stokje over te nemen. Ofwel, de gemeente had een aantal alternatieven geboden. Theo heeft bij de 55+ groep geïnventariseerd, wat de voorkeuren waren. Waarna Rens de zaalhuur verder heeft afgestemd met de gemeente. De maandag blijft ongewijzigd, alleen de tijd is veranderd. Veel dank aan Theo en Rens.

Zoals voorgesteld op de ALV, gaat ZTTV starten met een nieuwe activiteit: Showdown. Showdown is een sport voor slechtzienden en een combinatie van airhockey en tafeltennis. Voor meer informatie, kijk gerust op www.showdown.nl of neem contact met me op. In april werden we benaderd door Marko Molenaar, een actieve Showdown beoefenaar. Hij wilde in Zeist een Showdown vereniging oprichten en zocht hulp van een vereniging om bij aan te sluiten. Na diverse gesprekken vonden we als ZTTV het een goed idee om zijn verzoek in te willigen. Dit past in het feit dat van sportverenigingen steeds meer wordt verwacht een maatschappelijke rol te spelen. Na instemming op de ALV zijn we verder gegaan om te zorgen dat donderdag 6 september de eerste training kan worden verzorgd. We hebben hiervoor o.a. gesprekken gevoerd met de gemeente voor mogelijke (financiële) ondersteuning, waar dit initiatief enthousiast werd ontvangen. Dit sterkte onze nieuw ingeslagen weg. De Showdown besturing, administratie en activiteiten zullen gescheiden worden van onze tafeltennisactiviteiten. We zullen elkaar wel treffen in de kantine, welkom Showdownleden!

Inmiddels zijn we deze week als bestuur weer bij elkaar gekomen. Hierbij hebben we de voorbereidingen getroffen voor onze aanwezigheid op het komende Sportief Zeist weekeinde (zaterdag a.s). Een tiental leden zijn bereid om te helpen op deze dag, dat is mooi en alvast dank hiervoor. Nu maar hopen op mooi weer. En zijn de voorbereidingen in gang gezet voor de start naar het nieuwe seizoen.

En als laatste, hebben we van de gemeente een enquête ontvangen, dit als eerste stap in het traject aangaande herverdeling accommodatie binnensporten. Deze hebben we besproken en gaan we voordat we deze opsturen naar de gemeente afstemmen met Theo Rem en Job Kobben. Zij hebben zich aangemeld voor de accommodatiecommissie. Al lang aangekondigd dat dit traject er aan zou komen, eindelijk is het zover.

Al met al, we zijn er klaar voor en ik hoop jullie allemaal weer uitgerust, gebruind en / of gezellig achter te tafel te zien.

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten