Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Dinsdag 08 januari
ZTTV 45 jarig
Zaterdag 12 januari
Tafeltenniskampioenschappen basisscholen Zeist

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Rens Boer
Di 04 sep om 10:31 uur
Succesvol NK senioren voor (oud)leden van ZTTV.-

Klik op de foto voor de originele grootte
Op zaterdag 1 september stond het Nederlands Kampioenschap voor B, C en D licentie op het programma in Schiedam. Ellin Nootebos, Daphne Tollenaar, Coco Antonissen, Floris Zur Muhlen, Jesse Oostveen en Rens Boer deden mee! Hierbij een verslagje per persoon:

Ellin & Daphne (dames D – 13 deelneemsters ):
Ze begonnen om 12:00 met het dubbel, dit was een gemengde klasse samen met de dames C. Desondanks stonden ze 5e geplaatst en wisten ze de eerste poulewedstrijd gemakkelijk te winnen van de nr7. Daarna verloren ze in vier games van de nr1 geplaatst waardoor dat dubbel doorging naar de finale die zij zeer overtuigend wisten te winnen. Jammer dus dat ze al tegen dit duo in de poule moesten.
Daphne stond 10e geplaatst en wist voor een verrassing te zorgen in haar poule met de nr2, nr6 en nr7 van het toernooi. Ze won de laatste wedstrijd tegen de nr7!
Ellin stond 1e geplaatst bij de dames D. Het begon wat onwennig met een verliespartij tegen de nr13 maar daarna herpakte ze zich goed en won ze van de nr9, nr4 en nr11 waardoor ze toch nog de groepswinst pakte. De halve finale (pas om 18:00) had ze het lastig maar in de 5e games wist ze een vrouw met zeer veel ervaring (zeker 3x zo oud als Ellin) te verslaan. In de finale ging het relatief gemakkelijk en won ze 3-0 van de nr2 geplaatst. Hiermee heeft Ellin dus gelijk haar eerste licentietoernooi gewonnen bij de dames en heeft ze daarmee ook een C licentie te pakken!

Coco (dames C – 11 deelneemsters)
Coco stond met het dubbel als 2e geplaatst (samen met iemand van De Treffers). Ze verloren echter in de poule waardoor er helaas geen knock-outfase inzat.
In het enkelspel stond Coco 3e geplaatst bij de dames C en wist ze dat ook waar te maken in de poule (wint tegen nr6, nr10, nr9, nr2!) en verlies tegen nr7. Hierdoor dus door naar de halve finale. Hier trof ze echter de nr1 en na drie spannend games moest Coco haar tegenstandster feliciteren.

Floris (heren B – 34 deelnemers):
Floris stond 12e geplaatst. In zijn poule wist hij relatief makkelijk te winnen van de nr30 en nr 27 (beide 2e divisie spelers). Tegen de nr1 (74% 1e divisie) verloor hij in 4 games. Hierdoor moest Floris winnen van een andere jeugdspeler waar hij al vaak tegen gespeeld had. Dit lukte helaas niet waardoor Floris 3e werd in zijn poule.
In het dubbel speelde hij met iemand van De Salamanders (1e divisie). Ze stonden 5e geplaatst maar verloren beide dubbels helaas in vijf games.

Jesse & Rens (heren D – 115 deelnemers):
Jesse stond 88e geplaatst en kon jammer genoeg niet voor een verrassing zorgen. Tegen de nr60, nr38, nr106 (met 11-13 in de vijfde game) en nr10 verloor hij.
Jesse en ikzelf stonden 26e geplaatst in het dubbelspel maar verloren twee keer zeer nipt in 5 games. Tegen de nr7 geplaatst werd er helaas een 2-0 voorsprong weggegeven, want met 3-1 had zelfs groepswinst nog gekund.
Ikzelf stond 41e geplaatst en wist dit in de poule waar te maken. Winst tegen de nr101, nr94 en n54 (na 0-2) en verlies tegen de nr8 (na 2-1, de 4e game verloren met 17-19 en na 9-5 verloren in de vijfde #beternudanindecompetitie). In de vervolgronde won ik gemakkelijk van de nr69. Tegen de nr7 (1750+ elo) deed ik leuk mee maar verloor toch met 3-1 (4x 11-8).

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten