Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Vrijdag 06 september
ZTTV ALV 2019

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Ma 21 jan om 20:24 uur

Klik op de foto voor de originele grootte
Zaterdagochtend 12 januari stonden ruim 40 kinderen van de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen van Zeist te trappelen om te strijden voor de titel: 'Beste tafeltennisschool van Zeist'. Wat een topdag was het weer, met mooie winnaars.

Zaterdagochtend stonden ruim 40 kinderen van de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen van Zeist te trappelen om te strijden voor de titel: 'Beste tafeltennisschool van Zeist'. Het ging niet alleen om de strijd, zeker ook om lekker en sportief te tafeltennissen. Na de nodige rondes gespeeld te hebben, werd in de middag voor de eerste keer het Zeister rondje-om-de-tafel-kampioenschap gehouden. Uiteindelijk zijn Job Koning (De Kameleon, in de categorie: groep 5 en 6) en Oliver de Knikker (Het Spoor, in de categorie: goep 7 en 8) de eerste kampioenen rondje-om-de-tafel van Zeist geworden.

De kinderen waren nog lang niet uitgespeeld en gingen vrolijk door. Rond vier uur begonnen de finales. Daar zaten mooie finales bij en werden mooie punten gemaakt. De finales leverden de volgende winnaars op: Jonas Booster (groep 5, het Spoor), Job Koning (groep 6, de Kameleon), Friso van Thiel (groep 7, Ichthus) en Stan Koning (groep 8, De Kameleon). Maar wie is nu de beste tafelttennisschool van Zeist in 2019? Deze titel ging net als vorig naar de Kameleon. Gefeliciteerd! De dag verliep weer sportief en gezellig.

Het is altijd een feest om dit toernooi te organiseren en te zien dat zoveel kinderen plezier met elkaar hebben. Met dank aan de organisatie! Wat een topdag was het weer, met mooie winnaars.

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten