Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Vrijdag 06 september
ZTTV ALV 2019

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Hans Mulder
Di 29 jan om 09:55 uur
Kasper Marinus (jeugd) en Rens Boer (senioren) clubkampioenen 2019!

Klik op de foto voor de originele grootte
Op zondag 27 januari hebben 22 ZTTVers gestreden voor de clubkampioenschappen van 2019. Hierbij een kort verslag van elke klasse:

Zoals gebruikelijk bij de clubkampioenschappen werden alle spelers in één grote poule ingedeeld en bepaalde het Zwitserssysteem de wedstrijden per ronde. Uiteindelijk zijn er 10 ‘poulewedstrijden’ gespeeld waarbij Rens ongeslagen wist te blijven. De jeugdspelers (Ellin en Kasper) wisten knap de rest van de senioren voor te blijven door respectievelijk 2e en 3e te worden. Erik lukte het als enige om zijn ingeschaalde klasse (B) te overtreffen en plaatste zich als 4e voor de A categorie. De halve finales zagen er rond 16:00 als volgt uit:

D-categorie:
Maarten (16e) won van Machiel (13e).
Theo (14e) won van Clara (15e).
Maarten won uiteindelijk de finale van Theo en pakte daarmee de eerste prijs de D-klasse!

C-categorie:
Robert (9e) won van Gilbert (12e).
Job (10e) won van Ronald (11e).
Robert won de finale van Job en won daardoor de C-klasse!

B-categorie:
Erik (4e) won van Yo Han (8e)
Daphne (6e) won van Bart (7e)
Erik won de finale van Daphne en daardoor de eerste prijs in de B-klasse!

In de middag werd er ook nog een poule gespeeld speciaal voor de 55+ leden. Hieraan deden 5 leden mee en met 4 overwinning kroonde Dick Bloem zich tot clubkampioen 55+ 2019. Wilbert Voskens (2e) en Henk Jan Wijnveld (3e) behaalden ook een mooie prijsje door hun podiumplek.

Naast het enkelspel werd er ook gestreden voor de dubbelkampioenschappen van 2019. Zes dubbels hadden zich ingeschreven. Ondanks een verrassende verliespartij tegen Robert/Job wisten Ellin/Daphne net als vorig jaar de finale te halen (toen wonnen ze). Paul/Rens wisten dankzij een overwinning op Kasper/Bart ook de finale te bereiken. In de finale lukten het Paul/Rens om revanche te nemen op hun eerdere verliespartij tegen Ellin/Daphne en werd met 3-1 gewonnen!

De jeugdfinale stond vooraf al vast en ondanks een overwinning van Ellin in de grote poule wist Kasper de finale van de jeugd te winnen! Hierdoor werd hij voor de eerste keer clubkampioen van ZTTV!

De halve finale van de algemene klasse ging tussen Kasper en Ellin (Kasper won) en Rens en Erik (Rens won). De finale werd uiteindelijk met 10-12, 11-6, 11-5 en 11-4 een overwinning voor Rens.

Dankzij de lekkere soep van de vrouw van Peter, de bardienst van Hans, de organisatie van Martijn, de inkopen van Rick en de andere vrijwilligers die ik vast vergeet, was het weer een mooie dag. Bedankt allemaal en tot volgend jaar!

Op de foto de bekerwinnaars van de CK van 2019: Ellin Nootebos, Maarten Santema, Daphne Tollenaar, Erik Leenders, Paul de Jongh, Rens Boer (Alg.clubkampioen), Kasper Marinus, Robert Wesdijk en Theo Rem.

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten