Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.
Vrijdag 06 september
ZTTV ALV 2019

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Di 12 feb om 20:50 uur
Een goed begin, is het ...

Klik op de foto voor de originele grootte
2019 is alweer ruim een maand onderweg en toch is binnen de vereniging alweer het nodige gebeurd. Tijd om iedereen weer op de hoogte te stellen.

Dinsdag 8 januari trapten we de tweede helft van het seizoen af met het vieren van ons 45 jarig jubileum. Naast de koffie, ZTTV-taart en de gebruikelijke borrel ook de turboladdercompetitie en aanwezigheid van Game 11. Een leuke avond, zo werd veel gehoord op de avond zelf, waar veel potjes gespeeld konden worden tegen veel verschillende tegenstanders.

De zaterdag daarna mochten we zo een 50 basisscholieren verwelkomen voor het tafeltennistoernooi voor de basisscholen van Zeist. Werkelijk weer een feest om te zien hoe alle kinderen met veel plezier voor lange tijd zich vermaken achter de tafel. En met een zeer geslaagde primeur, de eerste rondje-om-de-tafel-kampioenschappen van Zeist.

Zondag 27 januari de clubkampioenschappen, waarbij Rens clubkampioen werd. Gefeliciteerd Rens en uiteraard ook proficiat voor de andere waardige kampioenen. Voor de eerste keer dit jaar ook een aparte poule voor onze 55-plussers.

Drie evenementen in één maand, niet slecht. Maar dit kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om dit soort leuke evenementen op de kaart te zetten. Hartelijk dank allemaal!

Hans (Mulder) en ik zijn eind januari naar het Sportcafé geweest. Het Sportcafé wordt georganiseerd door Sportief Zeist en behandelt allerhande onderwerpen, die spelen binnen de meeste sportverenigingen. Dit keer waren de onderwerpen: het maatschappelijk belang van verenigingen, leden werven en behouden en social media. Het Sportcafé was druk bezocht en ook wel één van de leukste Sportcafé's van de afgelopen jaren. Ga naar http://prezi.com/epklg18o5rlh/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share voor de presentatie over het gebruik van social media. Helaas is de andere presentatie te groot om op deze site te delen.

Wat ook positief is, dat nieuwe leden blijven binnendruppelen. Het lijkt wel of alle investeringen die we gedaan hebben om onze club meer bekendheid te geven haar vruchten beginnen af te werpen. Laten we dit vol houden.

Showdown heeft inmiddels een ledenstop, wat een mooi begin! Leuk te melden is dat een bekende van Marko (Molenaar) gevolgd wordt door het televisieprogramma 'Je zal het maar hebben'. Vandaag zijn opnamen gemaakt bij ons op de club. Dat is goed geregeld en weer mooie reclame.

Wat natuurlijk niet mooi is, maar wel zeer begrijpelijk, is het vertrek van Martijn (Grimme) uit het bestuur. Aan de andere kant heeft dit ook wel weer wat moois, na ruim 17 bestuursjaren er uit stappen. Wat een prestatie en verbondenheid aan de club, chapeau! Martijn, veel en veel dank voor je inzet in het bestuur. Je ervaring heeft het relatief jonge bestuur in het zadel geholpen en in de discussies hield je ons allen altijd scherp.

Kortom, we hebben een voortvarende start gemaakt!

Maar we hebben nog een deel van het seizoen te gaan. Nog even, 10 maart, en de Open Zeister Kampioenschappen staan voor de deur. Dit toernooi is alweer nagenoeg 'uitverkocht', super.

Vanuit het bestuur pakken we de draad weer op, voor zover we niet al gedaan hebben, en verwachten we op de kortere termijn de eerste resultaten van de inventarisatieronde betreffende de herverdeling van de binnensportaccommodaties. We gaan lekker door in lijn hoe we dit jaar gestart zijn.Toon alle actuele algemene nieuwsberichten