Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Ma 24 jun om 20:14 uur
Nicky voor de 7de keer Nederlands Kampioen Showdown!

Klik op de foto voor de originele grootte
Afgelopen weekeinde werden de Nederlandse kampioenschappen gehouden. Nicky was al zesvoudig kampioen. Bijzonder dit jaar, was dat ze uitkwam voor ZTTV Showdown. En zo hebben we een Nederlands kampioene in ons midden en daar zijn we trots op!

Afgelopen zaterdag 22 juni werden in Amsterdam de Nederlandse kampioenschappen Showdown gehouden. Sinds september vorig jaar is Showdown een onderdeel van de Zeister Tafeltennisvereniging (ZTTV) en staat ook wel bekend als tafeltennis voor blinden en slechtzienden. Op het Nederlands Kampioenschap Showdown worden de beste 12 heren en dames vanuit verschillende verenigingen op basis van ranking uitgenodigd. 

Alhoewel deelname nog onzeker was vanwege een blessure aan d'r hand, kwam dit jaar Nicky Corstanje voor het eerst uit voor ZTTV Showdown. Nicky was al zesvoudig Nederlands Kampioen, waarmee ze torenhoog favoriet was. Ze werd door speelsters uit het hele land uitgedaagd, maar maakte door het behalen van een finaleplek haar reputatie waar. In tegenstelling tot andere jaren, trof ze dit jaar een nieuw gezicht aan in de finale. De tegenstander van Showdown Bonbini uit Wehl, dwong Nicky om tot het uiterste te gaan. Met de juiste techniek en haar ervaring, wist Nicky toch een derde en beslissende set te voorkomen. 

Vanuit ZTTV zijn wij zeer trots op Nicky met haar zevende Nederlandse titel bij de dames. Dit betekent ook een ticket voor de wereld kampioenschappen . Deze worden gehouden van 30 september 2019 tot 6 oktober 2019 in Italië Sardinië

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten