Je bent niet ingelogd.

Agenda

Wijs op een item voor meer info.
Klik erop voor de volledige itemweergave.

Nieuws

 

Sommige nieuwsberichten zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd als lid van ZTTV.

Door: Jasper Vilé
Zo 12 jan om 13:34 uur
Weer een geslaagd tafeltennistoernooi voor de basisscholen Zeist

Klik op de foto voor de originele grootte
5 scholen en 60 kinderen speelden 11 januari vol plezier om hun school goed te vertegenwoordigen. Wie-o-wie kroonde zich tot de beste tafeltennisschool van Zeist?

Het Spoor, wint het tafeltennistoernooi basisscholen Zeist! 

ZTTV en Sportief Zeist organiseren elk jaar in de eerste weken van januari het tafeltennistoernooi voor de basisscholen van Zeist. Op 11 januari meldden rond 10.00 uur zo een 60 kinderen uit de groepen 4 t/m 8 zich om hun school te vertegenwoordigen. Al snel werden de eerste wedstrijden in de poules gespeeld. Na een broodje knakworst en een drankje als lunch stond iedereen alweer klaar achter de tafel om weer lekker te tafeltennissen met elkaar. Tussendoor werd 'het grote rondje om de tafel' gespeeld en een demonstratie tafeltennis verzorgd.

Om 16.00 uur werden de finales gespeeld en om 16.30 werd het stil, want iedereen was nieuwsgierig naar de eindstanden. Uiteindelijk kwamen Florian (groep 5, het Spoor), Tobias (groep 6, het Spoor), Lars (groep 7, Nije Kroost) en Oliver (Groep 8, Het Spoor) als individuele winnaars uit de bus en kregen ze van wethouder Sander Jansen een lekkere prijs overhandigd. Om te bepalen welke school zich mag kronen tot beste tafeltennisschool van Zeist worden alle winstpartijen van de school gedeeld door het aantal deelnemers van de school. Het Spoor, aanwezig met veel enthousiastelingen, mocht uiteindelijk de felbegeerde wisselbeker omhoog houden en gingen samen met de wethouder op de foto.

ZTTV en Sportief Zeist kijken terug op een geslaagde dag. Mooi hoe iedereen, ook aan het einde van de dag, nog vol energie plezier met elkaar heeft. Dank aan alle vrijwilligers, die zorgden voor een soepel verlopen dag. We kijken alweer uit om volgend jaar dit toernooi te organiseren.    

Toon alle actuele algemene nieuwsberichten